Gegratineerde visvinkjes met tomaat
Omschrijving
| Hoofdgerecht/ 4 pers
| ± 25 min
| 2014.06.18 – Okayfolder. Klaar in een oogwenk
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 1 kg diepvries visvinkjes (Kelvin)
- 1 el olijfolie
- 2 dl room
- 50 gr Parmezaanse kaas
- P&z
- 3 tomaten
- 125 gr mozzarella
Bereiding
- Verhit de olie in een pan en bak 4 oppervlakkig ontdooide en goed droog gedepte visvinkjes 5 min. Aan elke kant goudbruin.
- Verwarm in tussen 2 dl room.
- Voeg 50 gr geraspte Parmezaanse kaas toe en roer tot een kaassaus.
- Kruid met peper.
- Snij de tomaten in schijfjes, schik de visvinkjes in een ovenschaal en leg op elk visvinkje een schijfje tomaat.
- Verdeel de rest van de tomatenschijfjes rond e visvinkjes.
- Giet er de kaassaus over en voeg de in schijfjes gesneden mozzarella toe
- Bak 25 min in een op 180 °C voorverwarmde oven
- Zet de laatste 5 min de ovengrill aan.
- Serveer met puree of tagliatelle en werk af met fijngesnipperde basilicum