Mangosalsa met kringkrab

Frisse mangosalsa met kringkrab

Omschrijving

| Aperitiefhapjes/ vis/ fruit/ 12 hapjes

  | ongeveer  15 min

  | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 150 g King krab (blik)
  • 0.5 mango
  • 2 takjes koriander (vers)
  • 10 roze bessen (bokaal)
  • 2 el. olijfolie
  • 1 el. limoensap
  • 1 mespunt bloemsuiker
  • peper en zout
  • preikiemen

Bereiding

  1. Schil 1/2 mango en snij in blokjes van 1/2 cm.
  2. Snipper 2 takjes verse koriander fijn, plet 10 roze bessen (bokaal) met een vork en meng alles onder de mango.
  3. Meng 2 el. olijfolie met 1 el. limoensap, 1 mespuntje bloemsuiker, peper en zout en meng onder de mango.
  4. Verdeel over aperitiefschaaltjes en leg er 150 g uitgelekte kingkrab (blik) op.
  5. Werk af met wat preikiemen.

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten