Frisse mangosalsa met kringkrab

 

Omschrijving:

Aperitiefhapjes | fruit | 12 hapjes
Bereidingstijd: ong. 15 min
Bron: 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert

Ingrediënten:

  • 150 g King krab (blik)
  • 0.5 mango
  • 2 takjes koriander (vers)
  • 10 roze bessen (bokaal)
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. limoensap
  • 1 mespunt bloemsuiker
  • peper en zout
  • preikiemen

Bereidingswijze:

  1. Schil 1/2 mango en snij in blokjes van 1/2 cm.
  2. Snipper 2 takjes verse koriander fi jn, plet 10 roze bessen (bokaal) met een vork en meng alles onder de mango.
  3. Meng 2 eetl. olijfolie met 1 eetl. limoensap, 1 mespuntje bloemsuiker, peper en zout en meng onder de mango.
  4. Verdeel over aperitiefschaaltjes en leg er 150 g uitgelekte kingkrab (blik) op.
  5. Werk af met wat preikiemen.