Feestelijke scampi’s

Omschrijving

amuzelepel | amuzes | vis

tijd | ong 5 min

bron | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten

Ingrediënten

  • diepvries scampi’s
  • verse kruidenkaas
  • tartaarsaus
  • kerriesaus
  • ananas

Bereiding

  1. Dompel de scampi’s 2 a 3 min in kokende bouillon, giet af en laat afkoelen
  2. Serveer ze op een lepel met dipsaus van verse kruidenkaas, cocktailsaus, tartaarsaus, kerriesaus met stukjes ananas
  3. Serveer met wat fijngesnipperd witlof en appel of ananas, zur room, peper en zout

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten