Exotische bubbels

Exotische bubbels

Omschrijving

| Aperitief, alc houdend/ per glas

| ongeveer 5 min

| 2014 – Colruyt inspirartiefolder (thema?).

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 12 cl schuimwijn
  • 3 cl kokoswater
  • 2 cl passoa mango
  • 1 lychee

Bereiding

  1. Pel de verse lychee en doe in een champagneglas.
  2. Giet er de passoa en het kokoswater over.
  3. Vul het glas verder aan met goed gekoelde schuimwijn.

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten