Exotische bubbels

Omschrijving:

Aperitief en cocktails | Alcoholhoudend |  1 glas |
Bereidingstijd: ong 5 min
Bron: Colruytfolder, inspiratie heerlijke groenten, jan 2014 

Ingrediënten

  • 12 cl schuimwijn
  • 3 cl kokoswater
  • 2 cl passoa mango
  • 1 lychee 

Bereiding 

  1. Pel de verse lychee en doe in een champagneglas.
  2. Giet er de passoa en het kokoswater over.
  3. Vul het glas verder aan met goed gekoelde schuimwijn.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten