Omschrijving

snack3 | aperitiefhapje of amuze | kaas | vlees |20 hapjes

tijd | ong10 min

bron | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten

Ingrediënten

  • 80 gr everzwijnham
  • enkel rucolablaadjes
  • 20 mini mozzarella bolletjes
  • 2 el rode uienkonfijn

Bereiding

  1. Snij de sneetjes evenzwijnham in 20 reepjes en gelijke grootte.
  2. Verdeel er de rucola en de uienkonfijt over
  3. Rol de reepjes op en steek ze samen met een bolletje mozzarella op een bamboeprikker

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten