Espresso met kaneelijs

Espresso met kaneelijs

Omschrijving

| Aperitief zonder alcohol/ goed voor ±  8 a 10 personen

| ongeveer 10 min

| Allerhande nr 4 – 2006

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • kaneelijs
  • 4 kopjes espressokoffie
  • 8 eierdopjes of kleine glaasjes

Bereiding

  1. Laat de eierdopjes in de vriezer in 30 minuten goed koud worden.
  2. Maak met de meloenbolletjestang/ lepel 16 kleine bolletjes ijs.
  3. Doe in elk eierdopje 2 bolletjes kaneel ijs.
  4. Schenk er een beetje warme espressokoffie over en serveer direct.

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten