Croustitrifle Danio

Omschrijving

 | Dessert | 4 pers

 | Paar minuten

 | 2017.02.22 – Infofolder Okay (Colruyt group)

Ingrediënten

  • 8 boudoirkoekjes
  • 1 el pistachenoten
  • 1 mango
  • 2 potjes Danio Aardbeien

Bereiding

  1. Hak de boudoirkoekjes fijn
  2. Hak de pistachenoten fijn
  3. Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes
  4. Verdeel de koekkruimels voer 4 mooie glazen
  5. Bedek met de mangoblokjes
  6. Verdeel de Danio Aardbeien hier bovenop

Bestrooi met de fijngehakte pistachenoten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten