Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Crème Brûllée | mijn receptenbundel

Crème Brûllée

Omschrijving

| Dessert/ 4 pers

| ongeveer 15 min

| Verpakking vanillepudding Imperial

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 20 gr vanillepuddingpoeder (Imperial)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 50 gr fijne kristalsuiker
  • 150 ml room
  • 350 ml melk
  • 2 el kandijsuiker

Bereiding

  1. Breng de melk, room, suiker en vanillesuiker aan de kook.
  2. Neem de pan van het vuur en giet er onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en vanillepoeder in.
  3. Laat 1 minuut al roerend zachtjes doorkoken
  4. Verdeel over 4 vuurvaste schaaltjes, laat afkoelen en plaats ze daarna in de koelkast.
  5. Strijk 1/2 soeplepel kandijsuiker in een fijn laagje over elke pudding en laat deze karameliseren onder een zeer hete grille of met behulp van een handgasbrander
  6. Afwerking: zet je schaaltje op een dessertbordje en versier met seizoengebonden vruchtjes

Categorieën