Cavapunch met citrus

Cavapunch met citrus

Omschrijving

| Aperitief, alc houdend/ goed voor 10 glazen

| minder dan 30 min

| 2014.05.21 – Colruyt inspirartiefolder; Ijskoud serveren

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 2.5 dl Licor Cuarenta y Tres
  • 75 cl cava
  • 0.5 L sinaasappelsap
  • 1 sinaasappel
  • 1 limoen

Bereiding

(5 min + afkoelen)
  1. Snij de sinaasappel en de limoen in dunne schijfjes en leg in een kom.
  2. Voeg het sinaasappelsap en de Licor 43 toe en zet koel weg.
  3. Giet net voor het opdienen de cava over de punch.

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten