Carpaccio met foie gras en mango
Omschrijving
/ | Voorgerecht, koud | ong 12 hapjes
| ongeveer 25 min
| 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten.
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 4 sneetjes rundercarpaccio
- 80 g eendenlever
- 10 g luzernescheuten
- 0.3 mango
- 4 sneetjes toastbrood
- peper en zout
Bereiding
- Snij met een dunschiller brede lange repen van de mango en besprenkel met de olie uit de verpakking van de carpaccio.
- Snij de korsten van het toastbrood en rol met een deegrol uit ter grootte van de sneetjes carpaccio.
- Snij de eendenlevers in 12 gelijke staafjes.
- Kruid elk sneetje carpaccio met peper en zout.
- Schik er telkens 1 sneetje toastbrood op en beleg met reepjes mango.
- Schik er telkens 3 staafjes eendenlever op (leg ze op een rijtje).
- Rol de sneetjes carpaccio goed op en snij in 3 gelijke stukken (zorg ervoor dat u tussen de staafjes eendenlever snijdt).
- Leg de rolletjes op een bordje en werk af met wat luzernescheuten.