Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Carpaccio foie gras & mango | mijn receptenbundel

Carpaccio met foie gras en mango

Omschrijving

/ | Voorgerecht, koud | ong 12 hapjes

| ongeveer 25 min

| 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten.

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 sneetjes rundercarpaccio
  • 80 g eendenlever
  • 10 g luzernescheuten
  • 0.3 mango
  • 4 sneetjes toastbrood
  • peper en zout

Bereiding

  1. Snij met een dunschiller brede lange repen van de mango en besprenkel met de olie uit de verpakking van de carpaccio.
  2. Snij de korsten van het toastbrood en rol met een deegrol uit ter grootte van de sneetjes carpaccio.
  3. Snij de eendenlevers in 12 gelijke staafjes.
  4. Kruid elk sneetje carpaccio met peper en zout.
  5. Schik er telkens 1 sneetje toastbrood op en beleg met reepjes mango.
  6. Schik er telkens 3 staafjes eendenlever op (leg ze op een rijtje).
  7. Rol de sneetjes carpaccio goed op en snij in 3 gelijke stukken (zorg ervoor dat u tussen de staafjes eendenlever snijdt).
  8. Leg de rolletjes op een bordje en werk af met wat luzernescheuten.

Categorieën