Caesar wrap

Omschrijving

| lunch | 4 pers 

| ongeveer 20 min

| 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder, Gevarieerd en snel klaar

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 8 sneetjes kipfilet (charcuterie)
  • 4 sneetjes rauwe Italiaanse ham (naar keuze)
  • 2 Romeinse slaharten
  • 60 g Parmezaan (blok)
  • 2 eieren
  • 4 wraps
  • 4 el. caesardressing
  • zwarte peper (molen)

Bereiding

  1. Kook de eieren 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en laat lichtjes afkoelen.
  2. Snij ondertussen de Parmezaan tot schilfers met een dunschiller.
  3. Snij de slaharten in reepjes.
  4. Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof, en leg er de sneetjes ham in.
  5. Bak ± 1 min. krokant aan elke kant.
  6. Dep droog met keukenpapier en breek in stukjes.
  7. Pel de hardgekookte eieren en snij in de lengte in 4.
  8. Leg 2 sneetjes kipfilet in het midden van elke wrap en verdeel er de reepjes sla en de partjes hardgekookt ei over.
  9. Breng op smaak met de dressing, de Parmezaan schilfers en zwarte peper.
  10. Bestrooi met de stukjes ham.
  11. Vouw 1 kant van elke wrap naar binnen en rol strak op.
  12. Snij elke wrap schuin in 2.
Voedingswaarde
Energie: 445 Kcal Eiwitten: 32,7 gr Vetten: 19,5 gr Koolhydraten: 33,6 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email