Omschrijving

| Aperitief met alcohol | per glas

| paar minuten

| 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren.

Ingrediënten

  • 15 cl schuimwijn rosé
  • 5 cl limoncello (goed gekoeld)
  • 5 blauwe bessen
  • 2 blaadjes munt

Bereiding

  1. Giet de ijskoude limoncello in een cocktailglas
  2. Voeg de blauwe bessen en de schuimwijn toe
  3. Werk af met de blaadjes munt
  4. Tip: zet de limoncello 1 uur voor u de cocktail maakt in de vriezer

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten