Bruschetta met coppa en geitenkaas
Omschrijving
| Aperitiefhapjes/ ong 10 stuks
| 25 min
| 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 4 sneetjes coppa ( soort rauwe ham, andere smaak kan ook)
- 1 takje rozemarijn (vers)
- 125 g geitenkaasrolletje
- 1 voorgebakken wit of bruin stokbroodje
- 3 eetl. rode pesto
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Snij het stokbrood in 10 sneetjes en de geitenkaas in 10 schijfjes.
- Besmeer de sneetjes stokbrood met de pesto en leg er telkens 1 schijfje geitenkaas op.
- Hak de rozemarijn fijn en strooi lichtjes over de geitenkaas.
- Snij de coppa in heel fijne reepjes en verdeel over de bruschetta’s.
- Schik de bruschetta’s naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarde
Energie: 114 Kcal | Eiwitten: 4.7 gr | Vetten: 6.9 gr | Koolhydraten: 7.9 gr |