Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Bruschetta geitenkaas | mijn receptenbundel

Bruschetta met coppa en geitenkaas

Omschrijving

| Aperitiefhapjes/ ong 10 stuks

| 25 min

| 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 sneetjes coppa ( soort rauwe ham, andere smaak kan ook)
  • 1 takje rozemarijn (vers)
  • 125 g geitenkaasrolletje
  • 1 voorgebakken wit of bruin stokbroodje
  • 3 eetl. rode pesto

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snij het stokbrood in 10 sneetjes en de geitenkaas in 10 schijfjes.
  3. Besmeer de sneetjes stokbrood met de pesto en leg er telkens 1 schijfje geitenkaas op.
  4. Hak de rozemarijn fijn en strooi lichtjes over de geitenkaas.
  5. Snij de coppa in heel fijne reepjes en verdeel over de bruschetta’s.
  6. Schik de bruschetta’s naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarde
Energie: 114 Kcal Eiwitten: 4.7 gr Vetten: 6.9 gr Koolhydraten: 7.9 gr

Categorieën