Brazilian cocktail

Brazilian cocktail

Omschrijving

| Aperitief, alc houdend/ per glas

| paar min

| 2014.05.21 – Colruyt inspirartiefolder; ijskoud serveren

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 5 cl cachaça
  • 5 cl zoete witte wijn
  • 5 cl spuitwater
  • 0.5 limoen
  • 2 witte druiven
  • 2 witte druiven
  • 1 komkommer (dunne ongeschilde sliert)

Bereiding

  1. Pers de halve limoen.
  2. Snij de druiven in 2 en verwijder de pitjes.
  3. Doe de cachaça samen met de witte wijn en het limoensap in een glas en roer goed.
  4. Leng aan met het spuitwater en leg de druifjes en de komkommersliert in het glas.

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten