Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Braziliaanse koffie | mijn receptenbundel

Braziliaanse koffie

Omschrijving

| Dranken/ alcohol vrij/ 4 personen

| ongeveer 10  min

| 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 3.5 dl hete espresso
  • 7 cl rum
  • 2 dl room (min. 30 % V.G.)
  • 30 g pure chocolade
  • 4 klp rietsuiker

Bereiding

  1. Klop de room stijf.
  2. Smelt de chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige meng kom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
  3. Verdeel de rum en de rietsuiker over de glazen of koppen en overgiet met de hete espresso.
  4. Bedek met slagroom en versier met de gesmolten chocolade.

Categorieën