Blini’s met forel en rode bietenspread

Omschrijving

aperitiefhapje | aperitiefhapje, vis | 12 hapjes

tijd | 15 min

bron | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel

Ingrediënten

  • 1 gerookte forelfilet
  • 0.5 bakje tuinkers
  • 185 g rodebietenspread
  • 1/2 komkommer
  • 12 blini’s (cupjes voor hapjes)

Bereiding

  1. Snij de ongeschilde komkommer in 12 flinterdunne schijfjes. Verdeel de forelfilet in 12 stukjes.
  2. Besmeer de blini’s met de rodebietenspread.
  3. Leg op elke blini 1 schijfje komkommer en een stukje forelfilet.
  4. Werk af met een plukje tuinkers.

Voedingswaarde

  • Energie: 54 kcal
  • Koolhydraten: 4.6 g
  • Eiwitten:  3.2 g
  • Vetten: 2.4 g