Blini's met forel en rode bietenspread

Omschrijving

| aperitiefhapje/ vis/ 12 hapjes

| ongeveer  15 min

| 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 1 gerookte forelfilet
  • 0.5 bakje tuinkers
  • 185 g rode bieten spread
  • 1/2 komkommer
  • 12 blini’s (cupjes voor hapjes)

Bereiding

  1. Snij de ongeschilde komkommer in 12 flinterdunne schijfjes. Verdeel de forelfilet in 12 stukjes.
  2. Besmeer de blini’s met de rodebietenspread.
  3. Leg op elke blini 1 schijfje komkommer en een stukje forelfilet.
  4. Werk af met een plukje tuinkers.
Voedingswaarde
Energie: 54 Kcal Eiwitten: 3,2 gr Vetten: 2,4 gr Koolhydraten: 4,6 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email