Bittersweet Gin

Bittersweet Gin

Omschrijving

| Aperitief, alc houdend/ per glas

| minder dan 30  min

| 2014.04.23 – Colruyt inspirartiefolder; Een geslaagd feest.

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 cl Aperol
  • 3 cl gin
  • 0.5 rode pompelmoes
  • 0.5 limoen
  • 1 eetl. suiker
  • 3 ijsblokjes

Bereiding

(10 min)
  1. Zet het cocktailglas even in de koelkast of diepvriezer.
  2. Snij 1 schijfje van de halve limoen.
  3. Pers de halve pompelmoes en de rest van de limoen en meng met de suiker.
  4. Voeg de gin en de Aperol toe en meng goed.
  5. Stamp de ijsblokjes fijn en doe in het gekoelde glas.
  6. Zeef er het drankje boven en werk af met het schijfje limoen.

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten