Auberginekaviaar met feta

Auberginekaviaar met feta

Omschrijving

| Sausen / 4 pers

| ongeveer 40 min

| 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 4 takjes koriander (vers)
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g feta (blok)
  • 2 el. olijfolie extra vièrge
  • zwarte peper (molen)
  • zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Maak enkele inkepingen in de aubergine.
  3. Leg hem in een ovenschaal en rooster 25 min. in de voorverwarmde oven.
  4. Laat lichtjes afkoelen.
  5. Haal er het vruchtvlees uit met een lepel en mix met het knoflook, de helft van de feta en de olijfolie.
  6. Kruid met zwarte peper en zout.
  7. Afwerking: Verkruimel de rest van de feta over de dipsaus en versier met blaadjes koriander
Voedingswaarde
Energie: 122 Kcal Eiwitten: 4,4 gr Vetten: 10,5 gr Koolhydraten: 19,2 gr

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten