Auberginekaviaar met feta
Omschrijving
| Sausen / 4 pers
| ongeveer 40 min
| 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 1 aubergine
- 4 takjes koriander (vers)
- 1 teentje knoflook
- 100 g feta (blok)
- 2 el. olijfolie extra vièrge
- zwarte peper (molen)
- zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Maak enkele inkepingen in de aubergine.
- Leg hem in een ovenschaal en rooster 25 min. in de voorverwarmde oven.
- Laat lichtjes afkoelen.
- Haal er het vruchtvlees uit met een lepel en mix met het knoflook, de helft van de feta en de olijfolie.
- Kruid met zwarte peper en zout.
- Afwerking: Verkruimel de rest van de feta over de dipsaus en versier met blaadjes koriander
Voedingswaarde
Energie: 122 Kcal | Eiwitten: 4,4 gr | Vetten: 10,5 gr | Koolhydraten: 19,2 gr |