Apero-bubbels

Apero-bubbels

Omschrijving

| Aperitief, alc houdend/ per glas

| ominder dan 30 min

| 2013.05.22 – Colruyt inspirartiefolder; Fris en zó lekker

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 8 cl prosecco (Italiaanse schuimwijn)
  • 4 cl Aperol
  • 1 aardbei 

Bereiding

  1. Leg de aardbei met het steeltje in een champagneglas en overgiet met de Aperol.
  2. Giet er de gekoelde prosecco bij.

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten