Apero-bubbels

Apero-bubbels

Omschrijving

| Aperitief, alc houdend/ per glas

| ominder dan 30 min

| 2013.05.22 – Colruyt inspirartiefolder; Fris en zó lekker

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 8 cl prosecco (Italiaanse schuimwijn)
  • 4 cl Aperol
  • 1 aardbei 

Bereiding

  1. Leg de aardbei met het steeltje in een champagneglas en overgiet met de Aperol.
  2. Giet er de gekoelde prosecco bij.

Categorieën

Bezoekers

N/A

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten