Aardappelpannetje
Omschrijving
| Hoofdgerecht/ 4 pers
| ± 25 min
| Weight Watchers recept
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 100 g Varkensvlees, filetlapje, rauw
- 1 koffielepel(s) Olijfolie
- 1 hoeveelheid (naar smaak) Gyroskruiden
- 300 g Aardappelen, rauw
- 150 ml Bouillon, groente
- 2 hele Tomaat
- p&z
Bereiding
- Snij 100g varkensfilet in reepjes en braad in 1 koffielepel olie ± 5 min aan.
- Breng op smaak met gyroskruiden en haal het vlees uit de pan.
- Snij 300g aardappelen in blokjes en bak in het braadvocht kort aan.
- Blus af met 150ml groentebouillon en laat ± 15 minuten garen.
- Snij 2 tomaten in kwarten en schep met het vlees door de aardappelen.
- Breng het aardappelpannetje op smaak met peper en zout.