Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Mango-passiecrème | mijn receptenbundel

Mango-passiecrème

Omschrijving

| Bakkerij/ gebak/ crème, topping voor bv muffins

| ongeveer 30 min

| Uit het boek “Cupcakes compleet” van R. van Veen

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 250 gr (room)boter, op kamertemperatuur
  • 60 gr poedersuiker
  • 250 gr banketbakkersroom
  • aangezoet met mango-passie-sap (supermarkt)

Bereiding

  1. doe de zachte boter met de poedersuiker in de keukenmachine
  2. klop de boter zeker 10 min rustig met de bisschopshaak luchtig
  3. roer de custardpoeder aan met het mango-passie-sap (volgens aanwijzing op de verpakking)
  4. voeg de instant custard geleidelijk toe aan de luchtige boter
  5. blijf kloppen tot alles goed gemengd is.
  6. Succes

Categorieën