Caesar wrap
Omschrijving
| lunch | 4 pers
| ongeveer 20 min
| 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder, Gevarieerd en snel klaar
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 8 sneetjes kipfilet (charcuterie)
- 4 sneetjes rauwe Italiaanse ham (naar keuze)
- 2 Romeinse slaharten
- 60 g Parmezaan (blok)
- 2 eieren
- 4 wraps
- 4 el. caesardressing
- zwarte peper (molen)
Bereiding
- Kook de eieren 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en laat lichtjes afkoelen.
- Snij ondertussen de Parmezaan tot schilfers met een dunschiller.
- Snij de slaharten in reepjes.
- Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof, en leg er de sneetjes ham in.
- Bak ± 1 min. krokant aan elke kant.
- Dep droog met keukenpapier en breek in stukjes.
- Pel de hardgekookte eieren en snij in de lengte in 4.
- Leg 2 sneetjes kipfilet in het midden van elke wrap en verdeel er de reepjes sla en de partjes hardgekookt ei over.
- Breng op smaak met de dressing, de Parmezaan schilfers en zwarte peper.
- Bestrooi met de stukjes ham.
- Vouw 1 kant van elke wrap naar binnen en rol strak op.
- Snij elke wrap schuin in 2.
Voedingswaarde
Energie: 445 Kcal | Eiwitten: 32,7 gr | Vetten: 19,5 gr | Koolhydraten: 33,6 gr |