Pasta met mediterrane groenten en kip
Omschrijving
| | Hoofdgerecht/ 4pers
| 30 min
| 2017.03.22 – Infofolder Okay (Colruyt group)
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 4 halve kippenborstfilets
- 2 paprika’s
- 2 courgettes
- 1 rode uit
- 70 gr geraspte Parmezaanse kaas
- 70 gr rode pesto
- 400 gr penne
- 3 el vloeibare margarine
- Peper en zout
Bereiding
- Snij de ongeschilde courgettes en de rode ui in dunnen schijfjes
- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in blokjes
- Snij de kipfilets in reepjes
- Kook de penne in licht gezouten water (kooktijd, zie verpakking) en giet af
- Verhit intussen 2 el margarine in een kookpan en stoof de rode uit en de groenten 10 min al roerend. Kruid met peper en zout
- Verhit 1 el margarine in een braadpan en bak de reepjes kip 5 a 7 min aan alle kanten. Kruid met peper en zout
- Roer de groenten en de pesto onder de pasta
- Voeg de kip toe en bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas