Blini's met forel en rode bietenspread
Omschrijving
| aperitiefhapje/ vis/ 12 hapjes
| ongeveer 15 min
| 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 1 gerookte forelfilet
- 0.5 bakje tuinkers
- 185 g rode bieten spread
- 1/2 komkommer
- 12 blini’s (cupjes voor hapjes)
Bereiding
- Snij de ongeschilde komkommer in 12 flinterdunne schijfjes. Verdeel de forelfilet in 12 stukjes.
- Besmeer de blini’s met de rodebietenspread.
- Leg op elke blini 1 schijfje komkommer en een stukje forelfilet.
- Werk af met een plukje tuinkers.
Voedingswaarde
Energie: 54 Kcal | Eiwitten: 3,2 gr | Vetten: 2,4 gr | Koolhydraten: 4,6 gr |