- Aardbei perentaart (koud met kwark)
- Aardbeien yoghurtijs of sorbet
- Advokaat
- Amandel kersentaart
- Ananas royale
- Ananashapjes
- Andreasbeker met Chantillyroom
- Appel in bladerdeeg
- Appel kastanje charlotte
- Appeltaart
- Baisers met roomijs en bramencoulis (bloemsuiker)
- Bananentaart
- Banketbakkersroom
- Besneeuwde mandarijnen (6 pers)
- Biscout Duchesse
- Bladerdeeg rondjes met vers fruit
- Bokkepootjes + botercreme
- Braambessentaart
- Chocoladebavaroise in Marie Jose
- Chocoladeschijfjes met sinaasappelsaus
- Chocopasta
- Citrusvruchten – marmelade
- Cocos roomtaart
- Creme catalana
- Frambozentaart
- Fruittaart
- Gekarameliseerde ananas
- Gekoelde ananasrijst
- Gemberbanaan
- Gevulde peren met vanillesaus
- Gevulde schuimpjes met vers fruit (merengue’s)
- Hartjes
- Hartjes ring (eclair deeg)
- Hasselse pannenkoekjes
- Kaastaart met krieken
- Kastanje advocaatroom
- Klavertje vier van vruchtensaus met roomijs
- Kletskoppen
- Meloen mandje met exotisch fruit
- Mokka ijs (1&2)
- Mousse van poire
- Paastaart
- Palmier
- Peperkoekhart
- Perensorbet
- Rolbiscuit met confituur
- Romanoff aardbeien
- Ronde suisse koeken
- Soesjestoren met advokaatijs en chocoladesaus
- Tartine Russes
- Tortuffo van vanilleijs met mokkaroom
- Tulpjes met aardbeien – kaascreme
- Vanilleijs
- Vanilleroomijs
- Vincentiustaart
- Weense ijskoffie
- Witte chocolademousse
- Woudtaart (zeer machtig)