K2 – Hoofdgerechten
				
				
					
					
-   Aioli, vissaus of vleesfondue, bruine fonds
 
-   Bouillabaise van Marseille met aiolisaus
 
-   Carpaccio met kruidenazijn
 
-   Chinese koolsalade met vis
 
-   Couscous (8-10 pers)
 
-   Dauphine aardappelen
 
-   Eendenborst met muntsaus
 
-   Eikenbladsla met kappertjes
 
-   Exotische salade
 
-   Gebakken tongschar met gemengde sla en honingsaus
 
-   Gefruite visreepjes met tartaarsaus
 
-   Gegratineerde courgettenstammetjes
 
-   Gegratineerde heilbot met kruidenpuree
 
-   Gemarineerde varkenslapjes met koriander
 
-   Gevulde aardappelen
 
-   Gevulde aubergine met scampi’s en kabeljauw
 
-   Gevulde vispaupiette in slablad
 
-   Gevulde vleesrolletjes (kip)
 
-   Gevulde vleesrolletjes (vlees)
 
-   Groene aperges met garnaaltjes
 
-   Haantjes in sinaasappelsaus
 
-   Hasselse waterzooi
 
-   Kabeljouw met venkel op provinciaalse wijze
 
-   Kalfsvlees matignon
 
-   Kalfszwezerikken op bedje van tomatencoulis met asperges en       kervelsaus
 
-   Kalkoen met zoutzure saus van pompelmous
 
-   Kalkoenborst met kruidenkaas en gevulde tomaten
 
-   Kalkoenlapjes met ham en kaas
 
-   Kalkoentournedos met Mosterdsaus en boonrolletjes met spek
 
-   Kippefilet met peterselie wijnsaus
 
-   Kippefilets met bieslooksaus
 
-   Kippenfillet met Chatelainesaus
 
-   Konijn met kerrie en banaankroketjes
 
-   Lamszadel Persilade
 
-   Lotte mootjes met basilicum
 
-   Met mosterdkorrels gegrilde zeewolffilet omringd door tomaten en wilde rijst
 
-   Mignonnettes met blauwgeaderde kaas op zachte room met mosterd
 
-   Nasi goreng
 
-   Normandische koteletten
 
-   Normandische Tong
 
-   Paëlla
 
-   Parelhoen in wintertooi
 
-   Quiche met broccoli
 
-   Ratatouille Nicoise
 
-   Reebok met wildsaus en groentenpurree
 
-   Rijst met paddestoelen
 
-   Rijstschotel met soyascheuten
 
-   Rundsvlees in deegkorst
 
-   Sluimererwtjes (peultjes)
 
-   Steak Smirnoff
 
-   Tagliatelli met drie kazen
 
-   Tong in madeirasaus
 
-   Varkensgebraad Bombay (8 pers)
 
-   Varkenshaasje Blackwell
 
-   Veldsla met chinese kool
 
-   Viennoise van Tongschar met Protosaus
 
-   Visfilets met camenbertsaus
 
-   Visfumet
 
-   Vismootjes met druivensaus
 
-   Visschotel Duglere
 
-   Visserknopen op bedje van groen met blanke en rode boter
 
-   Visvlinders met Bisquesaus en groenten julienne
 
-   Waterzooi van vis
 
-   Witlof met gerookte zalm
 
-   Wit en rood lof met kiwi
 
-   Zalm met groene kruidensaus