Visgratin met spinazie en tomaat
Omschrijving
| Hoofdgerecht/ 4 pers
| ± 40 min
| informatiekaart Lidl nr 102
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 800 gr kabeljauw filet (ev. diepvries)
- 900 gr spinazie
- 6 tomaten
- 2 teentjes knoflook
- 100 gr geraspte kaas
- 2 el paneermeel
- olijfolie
- basilicum
- zout en vers gemalen peper
Bereiding
- Pel de knoflookteentjes en hak fijn.
- Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook aan, voeg de spinazie toe en roerbak gaar
- Maak op smaak met peper en zout
- Doe de spinazie in een ovenschaal.
- Snij de tomaten in plakjes en leg de helft van de tomaten op de spinazie.
- Leg de vis op de tomaten en bestrooi met peper, zout en paneermeel.
- Leg de overige plakjes tomaat op de vis en besprenkel met olijfolie en maak op smaak met peper en zout.
- Strooi de kaas over de tomaten en bak de visschotel af in een op 200 °C voorverwarmde oven in ± 25 min.
- Bestrooi met reepjes basilicum