Pangasiuspapillot met zeekraal en venkel

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ 4 pers

| ± 25 a 30 min

| 2015.05.20 – Okay folder. Smullen van de Barbecue 

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • aluminiumfolie
  • bakpapier
  • 4 Pangasius filets
  • tuinkruidenmarinade
  • 1 dl droge witte wijn
  • 1 fijngesneden venkel
  • 100 gr zeekraal
  • 2 rode uien
  • 1 citroen
  • zwarte peper en zout

Bereiding

  1. Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens 1 vel bakpapier op.
  2. Verdeel er 4 Pangasius filets in  tuinkruidenmarinade over  en vouw de folie omhoog
  3. Verdeel er 1 dl droge witte wijn over, de fijngesneden venkel, de zeekraal en de rode uien in ringen gesneden
  4. Leg over elke vis een schijfje citroen
  5. Kruid met zwarte peper en zout en vouw goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen
  6. Let de papilloten 25 a 30 min op een matige warme barbecue.
  7. Serveer met brood of gebakken aardappelen

Categorieën