Pittige aardappelsalade
Omschrijving
| Hoofdgerecht/ bijgerecht bij bv de bbq/ 4 pers
| ± 15 a 25 min
| 2014.07.16 – Colruyt inspiratiefolder, Barbeque elke keer anders
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 600 g vastkokende aardappelen
- 3 lente-uitjes
- 2 cm gember (vers)
- 1 groen pepertje
- 1 citroen (alleen het sap)
- 2 el. olijfolie
- 1 el. komijnzaadjes
- 1 mespunt kurkuma
Bereiding
- Schil de aardappelen en snij in de lengte in 2.
- Rasp de gember fijn.
- Snipper het pepertje fijn.
- Snij de lente-uitjes fijn.
- Kook de aardappelen 15 à 20 min. (afhankelijk van de grootte) in licht gezouten water. Giet af.
- Meng de rest van de ingrediënten onder de nog warme aardappelen.
Voedingswaarde
Energie: 155 Kcal | Eiwitten: 2,5 gr | Vetten: 5,2 gr | Koolhydraten: 24,1 gr |