Trio van belegde broodjes

Omschrijving

| aperitiefhapjes/ groenten, vlees/ vis/ 15 hapjes

| ongeveer 15 min

| 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 3 sneden toastbrood
  • 1 el. groene pesto
  • 1 sneetje gerookte zalm
  • 1 el. tapenade van zwarte olijven
  • 3 sneetjes pancetta (charcuterie)
  • 1 el. verse kaas
  • 2 sneetjes hespenworst
  • 5 zongedroogde tomaten

Bereiding

  1. Snij de korsten van 3 sneetjes toastbrood en rol goed plat met een deegrol of glazen fles.
  2. Beleg 1 sneetje met 1 eetl. groene pesto en 1 groot sneetje gerookte zalm.
  3. Beleg 1 sneetje met 1 el. tapenade van zwarte olijven en 3 sneetjes pancetta.
  4. Beleg het laatste sneetje met 1 el. verse kaas, 2 sneetjes hespenworst en een 5-tal zongedroogde tomaten.
  5. Rol ze alle drie strak op en snij elk rolletje in ± 5 kleinere rolletjes.
  6. Steek ze op een cocktailprikkertje.

Categorieën