Frisse mangosalsa met kringkrab
Omschrijving
| Aperitiefhapjes/ vis/ fruit/ 12 hapjes
| ongeveer 15 min
| 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 150 g King krab (blik)
- 0.5 mango
- 2 takjes koriander (vers)
- 10 roze bessen (bokaal)
- 2 el. olijfolie
- 1 el. limoensap
- 1 mespunt bloemsuiker
- peper en zout
- preikiemen
Bereiding
- Schil 1/2 mango en snij in blokjes van 1/2 cm.
- Snipper 2 takjes verse koriander fijn, plet 10 roze bessen (bokaal) met een vork en meng alles onder de mango.
- Meng 2 el. olijfolie met 1 el. limoensap, 1 mespuntje bloemsuiker, peper en zout en meng onder de mango.
- Verdeel over aperitiefschaaltjes en leg er 150 g uitgelekte kingkrab (blik) op.
- Werk af met wat preikiemen.