Meergranen beschuitjes met Italiaanse tonijnsalade
Omschrijving
| Aperitiefhapjes/ vis/ 12 hapjes
| ongeveer 10 a 15 min
| 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 12 meergranen beschuiten
- 80 g tonijn in eigen nat (blik)
- 2 zoetzure augurken (bokaal)
- 10 g rucola
- 125 g ricotta
- Italiaanse kruidenmix (molen)
Bereiding
- Snij 2 zoetzure augurken in blokjes van 1/2 cm en hak 10 g rucola grof.
- Prak 80 g uitgelekte tonijn (in eigen nat) goed fijn met een vork.
- Meng er 125 g ricotta en de augurken onder en breng op smaak met Italiaanse kruiden (molen).
- Spuit de tonijnsalade op 12 mini meergranen beschuiten met een spuitzak en versier met de grof gehakte rucola.