Fish sticks en pasta met courgettes
Omschrijving
| | Hoofdgerecht/ 4 pers
| ± 15 min
| 2008.08.27 – Colruyt inspiratiefolder. Handige tips
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 16 fish sticks (Iglo)
- 500 gr risone (pasta)
- 500 gr courgetteschijfjes
- 2 el gesneden ui
- 400 gr gepelde tomaten
- 2 á 3 el curryketchup
- 2 el olijfolie
- p&z
Bereiding
- Laat de pasta ongeveer 13 min koken in licht gezouten water
- Roer geregeld door de pasta zodat die niet gaat kleven (of giet een geutje olie in je kookwater)
- Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de ui glazig
- Voeg de courgetteschijfjes toe en bak 3 min
- Voeg de gepelde tomaten en de curryketchup toe en laat ng 5 á 7 min stoven op een matig vuur
- Bak de diepgevroren fish sticks 4 min in een frituurpan op 175 °C
- Doe de saus bij de pasta en verdeel over de borden.
- Plaats de fish stick errond
Drankadvies
Wijn: |
Duc de Lerme Sauvignon Vin de Pays d’Oc |
Bier: | — |
Voedingswaarde
Energie: 886 Kcal | Eiwitten: 35,1 gr | Vetten: 21,7 gr | Koolhydraten: 137,5 gr |