Tortellini met chorizo en mediterrane groenten
Omschrijving
| Hoofdgerecht/ pasta/ 4 pers
| ± 15 min
| 2008-08-27 – Colruyt inspiratiefolder. Handige tips
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 250 gr tortellinies (met vlees)
- 500 gr mediterrane groenten (diepvries)
- 100 g chorizo
- 1 el gesneden ui
- 1 klp knoflook (gesneden)
- 450 gr pastasaus met room
- 30 gr Parmezaanse kaas
- 2 el olijfolie
- 1 klp oregano
- peper en zout
Bereiding
- Snij de chorizo in fijne reepjes
- Schraap krullen van de Parmezaanse kaas met een dunschiller
- Kook de tortellinies 13 min in licht gezouten water, roer af en toe
- Ondertussen verhit u 2 el olijfolie in een kookpan en bakt u de ui en de knoflook 2 min glazig.
- Voeg de mediterrane groeten mix toe en laat 5 min stoven
- Overgiet met de pastasaus, meng alles goed en kruid naar smaak met oregano, peper en zout
- Verdeel de tortellinies over de borden, overgiet met de saus en garneer met de chorizo reepjes en kaaskrullen
Drankadvies
Wijn: |
Sangiovese Daunia I.G.T. Farnese – Italië |
Bier: | —r |
Voedingswaarde
Energie: 479 Kcal | Eiwitten: 20,1 gr | Vetten: 26,1 gr | Koolhydraten: 40,1 gr |