Wraps met kipfiletbruchetta en guacamole
Omschrijving
| Hoofdgerecht/ 4 pers
| 45 min
| 2014.06.18 – Okayfolder. Klaar in een oogwenk
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 2 kipfiletbruchetta’s
- 3 tomaten
- 1 paprikamengeling
- 50 gr rucola
- ½ plantje platte peterselie
- 50 gr geraspte kaas
- 227 gr guacamole
- 4 wraps
- 150 gr mais (blik)
- 2 el olijfolie
Bereiding
Voorbereiding (15 min)
- snij de kipfilets en de tomaten in blokjes
- snij ook de paprika’s in blokjes (je hebt 400 gr nodig)
- snipper de peterselie fijn
- verwarm de oven voor op 180 °C
Bereiding (15 min + 10 a 15 min in de oven)
- Verhit de olijfolie in een pan en bak de blokjes kipfilet 5 min.
- Voeg de paprikablokjes, de tomatenblokjes en de uitgelekte mais toe en laat 10 min sudderen
- Verdeel de vulling over de wraps en bestrooi en bestrooi met de fijngesnipperde peterselie.
- Rol de wraps op, leg ze in een ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas.
- Zet 10 á 15 min in de voorverwarmde oven, tot de kaas gesmolten is.
- Haal uit de oven en stop langs de uiteindes van de wraps de rucola erin.
- Serveer de wraps met guacamole
Drankadvies
Wijn: | soorten wijn |
Bier: | soorten bier |
Voedingswaarde
Energie: 485 Kcal | Vetten: 31 gr waarvan verz. vetzuren: 19 gr |
Koolhydraten: 42 gr waarvan suikers: 32 gr |
Eiwitten: 9 gr | Vezels: 2 gr | Natrium: 120 mg |
OF
Energie: 200 Kcal | Eiwitten: 4 gr | Vetten: 7 gr | Koolhydraten: 29 gr |