Aardappelpannetje

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ 4 pers

| ± 25 min

| Weight Watchers recept

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 100 g Varkensvlees, filetlapje, rauw
  • 1 koffielepel(s) Olijfolie
  • 1 hoeveelheid (naar smaak) Gyroskruiden
  • 300 g Aardappelen, rauw
  • 150 ml Bouillon, groente
  • 2 hele Tomaat
  • p&z

Bereiding

  1. Snij 100g varkensfilet in reepjes en braad in 1 koffielepel olie ± 5 min aan.
  2. Breng op smaak met gyroskruiden en haal het vlees uit de pan.
  3. Snij 300g aardappelen in blokjes en bak in het braadvocht kort aan.
  4. Blus af met 150ml groentebouillon en laat ± 15 minuten garen.
  5. Snij 2 tomaten in kwarten en schep met het vlees door de aardappelen.
  6. Breng het aardappelpannetje op smaak met peper en zout.

Categorieën