Geitenkaastosti met choriza en kappertjes
Ingrediënten
- 8 sneetjes boerenvolkorenbrood
- 2 el olijfolie
- 1 grote teen knoflook, gehalveerd
- 1 pakje verse geitenkaas schijfjes (125 gr)
- 12 plakjes chorizo
- 1 potje kappertjes (100 gr)
- 2 potjes vijgen chutney met sjalot (à 43 gr, Bonne Maman)
- grill of tosti-apparaat
Bereiding
- Zet de grill aan.
- Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met wat olie en rooster ze onder de grill lichtbruin.
- Haal van de grill en bestrijk de geroosterde kant met de knoflookhelften.
- Verkruimel de geitenkaas.
- Verdeel de chorizo, geitenkaas en kappertjes over 4 sneetjes brood en leg de andere sneetjes erop, met de kant met knoflook naar beneden.
- Bak de tosti’s in de grillpan of het tosti-apparaat lichtbruin.
- Snijd de tosti’s schuin doormidden en serveer met de chutney.