Mini-quiches met kip, groenten en geitenkaas
Omschrijving
| Hoofdgerecht | 8 pers
| voorbereiding ong 10 min / 15 min in de oven
| uit eigen keuken.
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënte
- mini piza bodems (jan – bij de groenten in de koeling)
- 300 gr kipgehakt
- 3 paprika (1 rode, 1 gele, 1 groene)
- 1 middelgrote winterpeen
- 1 knoflookteentje
- 200 gr geitenkaas
- 125 g creme fraiche
- 3 eieren
- italiaanse kruiden
- p&z
- pandano kaas (gemalen)
Bereiding
- oven voorverwarmen op 220 C
- alle groenten schoonmaken en in fijne blokjes snijden
- kipgehakt losrullen in een antiaanbakpan (zonder boter)
- gesneden groenten en fijn gesnipper teentje knoflook toevoegen
- alles even doorroeren, deksel erop en op een zacht vuurtje 10 min laten pruttelen.
- Ondertussen de mini quichevormpjes invetten en bekleden met de mini-pizza-deegplakjes
- vul ze met je gehakt/groentenvulling
- leg op elke quiche 3 plakjes geitenkaas
- in een kommetje de creme fraiche loskloppen
- voeg de eieren toe en een handje pandano gemalen kaas
- kluts alles even goed door en verdeel dit over je quiches
- bak ze af in 12 a 15 min in de voorverwarmde oven
eet smakelijk