Ardens gebraad raapjesgratin

Ardens gebraad raapjesgratin

Ardens gebraad met krokant korstje en raapjes-gratin Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 1 uur en 25 min | 2014.11.05 – Colruyt inspiratiefolder. Samen tafelen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 Ardens gebraad (800 g) 3 sneetjes gerookte ham 5 raapjes 5 takjes...
Parmentierschotel …

Parmentierschotel …

Parmentierschotel met gehakt en fijne groentjes Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers   | 45 min | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 700 g gehakt van rund en varken 800 g broccolimix 1 ui 50 g geraspte kaas 1.5...
Stoofvlees in Floreffe-bier

Stoofvlees in Floreffe-bier

Stoofvlees in Floreffe-bier ABDIJBIER: de smaak van traditie. Externe brouwerijen brouwen volgens het authentieke recept officiële erkende Belgische Abdijbieren Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ± 2 uur | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder Uitgelichte...
Varkensgebraad Westmalle

Varkensgebraad Westmalle

Varkensgebraad in marinade van Westmalle TRAPPIST, authentiek bier. Bier gebrouwen binnen de muren van een klooster. Van de 10 trappisten abdijen zijn er 6 daarvan gelegen in België Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 12 u marineren + 65 min | 2014.10.08 – Colruyt...
Varkenshaasje uit de oven

Varkenshaasje uit de oven

Varkenshaasje met hapklare groentemix in de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | minder dan 60 min | 2014.09.10 – Colruyt inspiratiefolder. Variatie voor elke dag  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 varkenshaasjes (diepvries) 100 g chorizo 1 kg groentemix...
Blinde vink & bearnaisesaus

Blinde vink & bearnaisesaus

Blinde vink met champignons en fijne bearnaisesaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | minder dan 40 min | 2014.10.09 – Colruyt inspiratiefolder. Makkelijke variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 blinde vinken (vogels zonder kop) 500...