Zalm en avocado

Zalm en avocado

Zalm en avocado met limoen-balsamicodressing een lekkere frisse combinatie als een feestelijk voorgerecht Omschrijving | voorgerecht/ koud/ 4 pers | ± 25 min | 2012.12 – foldertje van Mora Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 6 vellen diepvries filodeeg 50 gr...
Carpaccio van eend

Carpaccio van eend

Carpacio van eend Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers  | ongeveer 10 a 15 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 160 g gerookte eendenborstfilet 80 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet) 40 g...
Carpaccio foie gras & mango

Carpaccio foie gras & mango

Carpaccio met foie gras en mango Omschrijving / | Voorgerecht, koud | ong 12 hapjes | ongeveer 25 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes rundercarpaccio 80 g eendenlever 10 g luzernescheuten...
Foie gras met speculaas en peer

Foie gras met speculaas en peer

Foie gras met speculaas en peer Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers   | 2 tot 10  min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes ganzenlever 2 verse vijgen 1 peer (groot) 10 g...
Kreeft met appelgarnituur

Kreeft met appelgarnituur

Kreeft met appelgarnituur Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers  | 2 a 15 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 gekookte kreeften (diepvries) (450 g/stuk) 3 appelen (red love) 20 g...