Bulgogi

Bulgogi

Bulgogi Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 15 min | 2014.08.23 – Veronica Magazine nr 33 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr entrecote, in dunne plakjes gesneden 150 ml sojasaus 2 el (sushi) azijn (of vers citroensap) 50 gr suiker 1 Fuji appel, geschild en...
Tournedos tarte-tatin

Tournedos tarte-tatin

Tournedos met tarte tatin van witloof Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | minder dan 60 min | 2013.11.20 – Colruyt inspiratiefolder, het beste van… Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 tournedos 8 stronken witloof 75 g boter 1 dl room 1 rol bladerdeeg 200...
Stoofvlees Postel

Stoofvlees Postel

Stoofvlees met Postel en geglaceerde groentjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | meer dan 60 min | 2013.11.20 – Colruyt inspiratiefolder, het beste van… Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg runderstoofvlees (diepvriesvlees, of maak dit eerst zelf vers...
Rosbief groentepannetje

Rosbief groentepannetje

Rosbief met groentepannetje en dragonroom Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6 pers  | 25 min + 25 min in de oven | 2013.04.10 – Colruyt inspiratiefolder, een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg gerolde rosbief 400 g snijbonen 1 bussel raap 1 courgette...
Balletjes in tomatensaus (2)

Balletjes in tomatensaus (2)

Griekse balletjes in tomatensaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | minder dan 60 min | 2013.07.31 – Colruyt inspiratiefolder, zomerse lunch variaties Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g kalfsgehakt 1 ui 1 teentje knoflook el. melk 1 el. olijfolie 100...
Belgisch stoofvlees & frietjes

Belgisch stoofvlees & frietjes

Belgische stoofvlees met frietjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 – 6 pers  | 1 a 2 uur | van thuis uit meegekregen, familiegerecht Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg rundvlees (sucadelapjes, runderlappen). Het lekkerste stukje spier van uit de nek is hier...