Tajine met lamsbout

Tajine met lamsbout

Tajine met lamsbout Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | voorbereiding: 40 min en bereiding zelf 1:40 min | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g lamsboutsneden   4 merguez   2 dikke wortelen 1 courgette 1...
Conchiglioni groentensaus

Conchiglioni groentensaus

Gevulde conchiglioni met pittige groenten saus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | ruim een uur | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 g kippengehakt   3 paprika’s 1 aubergine 2 teentjes knoflook 1 ui 1...
Zuiderse risotto & inktvis

Zuiderse risotto & inktvis

Zuiderse risotto met gebakken inktvis Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g inktvistubes (diepvries) 2 zoete puntpaprika’s 0.33 witte selder 0.5 citroen 4 takjes...
Hoevekip, courgette & krieltjes

Hoevekip, courgette & krieltjes

Geroosterde hoevekip met courgette en krieltjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | minimaal 1,5 uur | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 hoevekip (of een hele kip uit het koelschap van de supermarkt) 6...
Fruitig slaatje …

Fruitig slaatje …

Fruitig slaatje van gegrilde meloen en geitenkaas Omschrijving | salade als lunch of bij de hoofdmaaltijden / 4 pers | ongeveer 30 min | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder, lekker fruitig Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 175 g slamix 0.5 meloen 0.5 citroen 150 g...
Visgratin spinazie

Visgratin spinazie

Visgratin met spinazie en tomaat Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min   | informatiekaart Lidl nr 102 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr kabeljauw filet (ev. diepvries) 900 gr spinazie 6 tomaten 2 teentjes knoflook 100 gr geraspte kaas 2 el...